BeogradLazarevacVesti

Slava Sveta Petka obeležena u prostorijama OO SNS Lazarevac

Opštinski odbor Srpske napredne stranke obeležio je stranačku slavu, Svetu Petku. Ceremonija rezanja slavskog kolača, obavljena je u stranačkim prostorijama u prisustvu članova i pristalica stranke. SNS obeležila je 15. godinu postojanja a domaćin slave ove godine bio je Tomislav Rikanović iz mesnog odbora SNS Veliki Crljeni. Predsednica opštinskog odbora Tijana Davidovac čestitala je slavu svima koji danas slave Svetu Petku i poželela puno zdarvlja, mira i blagostanja.

Sveta Petka slava SNS

Slavu posvećenu Svetoj Petki, od svog osnivanja obeležava OO SNS Lazarevac. Tradicionalno, obred rezanja slavskog kolača obavili su sveštenici hrama Svetog Velikomučenika Dimitrija, koji su i osveštali nove prostorije ove političke opcije u Lazarevcu.

Građanima i članovima stranke slavu je čestitala predsednica OO SNS u Lazarevcu Tijana Davidovac.

Tijana Davidovac
Tijana Davidovac

Domaćin slave ove godine je Tomislav Rikanović iz Mesnog odbora SNS Veliki Crljeni, koji je svim građanima i pristalicama stranke čestitao slavu i napomenuo da je stranka pre šest dana obeležila 15 godina postojanja i da je marljivo radila u prethodnom periodu za sve svoje građane.

Tomislav Rikanović
Tomislav Rikanović

Naredne godine, domaćin slave biće Miloš Tošanić  iz mesnog odbora SNS Stanislav Sremčević Crni. SNS obeležila je 15. godinu postojanja na političkoj sceni, a toliko i lazarevači naprednjaci obeležavaju slavu Svetu Petku.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA