BeogradLazarevacVesti

SRC “Kolubara“ obeležio svoju slavu Svetog Savu

U sportsko rekreativnom centru “Kolubara“ obeležena je slava Sveti Sava, dvanaestu godinu za redom u prisustvu zaposlenih, predstavnika JP EPS, državnog sekretara Bojana Stevića, predsednika opštine Lazarevac Bojana Sinđelića i opštinskog rukovodstva ova sportska ustanova je obeležila svoju slavu.

SRC Slava

Vladimir Dragićević rukovodilac ove sportske ustanove čestitajući slavu zaposlenima najavio je početak realizacije investicionih projekata: zamenu krovova na obe sportske hale kao i postavljanje led sijalica u svim objektima.

Već dvanaestu godinu za redom  u Sportsko rekreativnom centru “Kolubara“ uz molitvu i rezanje slavskog kolača obeležena je slava Sveti Sava u spomen na lik i delo srpskog svetitelja iz dinastije Nemanjića.Vladimir Dragićević rukovodilac ove sportske ustanove ovom prilikom ocenio je 2019. godinu kao uspešnu i zahvalio se JP EPS na podršci u investicionom održavanju. Dragićević je najavio početak kapitalnih projekata čim to uslovi dozvole.

Vladimir Dragićević
Vladimir Dragićević

Čestitajući praznik svim vernicima i ustanovama koje na teritoriji naše opštine slave predsednik Bojan Sinđelić je posebno istakao značaj SRC “Kolubara“ kao sportske ustanove bitne za sve takmičarske i rekreativne sportove u našem gradu.

Predsednik opštine Lazarevac je najavio i ulaganja u školske objekte tokom ove godine. Među najznačajnijima je početak dogradnje i rekonstrukcije OŠ “ Vojislav Voka Savić“ i završetak izgradnje Sportske sale u OŠ “Rudovci“.

Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

SRC “Kolubara“ trenutno ima dvadesetčetvoro zaposlenih a usluge ovog sportskog kompleksa koristi oko 1500 sportista i rekreativaca.    I tokom ove slavske proslave istaknuto je da je cilj da SRC nastavi uspešan rad kao jedan od najboljih sportskih centara i reprezentativan sportski objekat naše opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA