BeogradLazarevacVesti

Srđan Alimpijević novi predsednik Sindikata EPS-a

Konstitutivna sednica Glavnog odbora Sindikata Elektroprivrede Srbije, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo, održana je u Termoelektrani „Kolubara“ u Velikim Crljenima. Od 43 člana Glavnog odbora sednici je prisustvovao 41 član, a sve odluke su donete jednoglasno. Za novog predsednika Glavnog odbora Sindikata EPS-a izabran je Srđan Alimpijević. On je istakao da je izbor na mesto predsednika Sindikata EPS-a za njega velika čast, zadovoljstvo i velika obaveza koje je, kako je dodao, bio svestan. Predsednik Sindikata „Kolubare“ Radosav Krsmanović čestitao je Alimpijeviću na izboru i poželeo mu uspešan rad.
Srđan Alimpijević
Srđan Alimpijević

U Termoelektrani „Kolubara“ u Velikim Crljenima održana je konstitutivna sednica Glavnog odbora Sindikata EPS-a na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Za predsednika Glavnog odbora Sindikata EPS-a jednoglasno je izabran Srđan Alimpijević. Predsednik Sindikata „Kolubare“ Radosav Krsmanović čestitao je Alimpijeviću na izboru, poželevši mu uspešan sindikalni rad.

Radosav Krsmanović
Radosav Krsmanović

Novoizabrani predsednik Sindikata EPS-a Srđan Alimpijević kaže da je za njega izbor na ovu funkciju velika čast, zadovoljstvo i velika obaveza koje je, kako je rekao, bio svestan. Kaže da najveću zahvalnost duguje radnicima „Kolubare“ koji su pokazali veliku slogu na nedavno održanim sindikalnim izborima.

Konstututivnoj sednici Glavnog odbora Sindikata EPS-a, koja je održana u Termoelektrani „Kolubara“, u Velikim Crljenima prisustvovao je 41 član Glavnog odbora, a sve odluke su usvojene jednoglasno.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA