BeogradLazarevacPolitikaVestiZlatibor

Stamatović posetio Opštinski odbor Zdrave Srbije u Lazarevcu

U Lazarevcu je počeo sa radom Opštinski odbor Zdrave Srbije, a stranačke kolege je posetio lider ove stranke Milan Stamatović. Zdrava Srbija postoji dve godine, a prilikom osnivanja ove političke organizacije cilj je bio da se fokus stavi na Zlatiborski okrug i zapadnu Srbiju, gde je ova stranka i najprepoznatljivija, a sada je zadatak da se partija proširi i na ostatak zemlje, rekao je na konferenciji za novinare Milan Stamatović. Nakon obraćana medijima, održane su sednice Gradskog i Opštinskog odbora Zdrave Srbije.

Milan Stamatović u Lazarevcu

Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović posetio je novoformirani Opštinski odbor ove stranke u Lazarevcu. Tim povodom je održana koferencija za novinare na kojoj je poručio da je stranka u početku bila fokusirana na zapadnu Srbiju i Zlatiborski okrug, ali da se sada, dve godine od osnivanja širi i na ostale gradove širom zemlje. Stamatović je izjavio da će Zdrava Srbija na predstojeće izbore izaći u koaliciji sa pokretima Dosta je bilo i Živim za Srbiju.

Konferencija za novinare Zdrave Srbije

Stamatović je rekao da će odbor u Lazarevcu samostalno donositi sve odluke bez pritisaka sa strane.

Ovom prilikom Stamatović je naglasio da stranka čiji je lider nema pristup medijima sa nacionalnom frekvencijom.

Predsednik Izvršnog odbora Zdrave Srbije Arsen Đurić rekao je da će u narednih nekoliko dana ova stranka otvoriti više odbora širom zemlje. Naglasio je da će tokom predizborne kampanje biti prezentovan program ove stranke građanima, poručujući da je on sveobuhvatan i najbolji na političkoj sceni.

Đurić, Stamatović i Šarenac
Đurić, Stamatović i Šarenac

Lazarevac ima posebno mesto u promenama koje su se dešavale u prethodnim godinama i on može opet da ima tu ulogu jer se traži čovek iz naroda, poručio je potpredsednik Zdrave Srbije Miloljub Albijanić i pozvao građane da podrže Stamatovića na predsedničkim izborima.

OO Zdrave Srbije u Lazarevcu

Poverenik Opštinskog odbora Zdrave Srbije Milinko Šarenac rekao je da mu je čast što se nalazi na čelu odbora u Lazarevcu i pozvao sugrađane da im se priključe.

Član Opštinskog odbora Zdrave Srbije Darko Bjeković istakao je potrebu boljeg spajanja Beograda i Lazarevca i uspostavljanje brzih vozova.

Nakon konferencije za novinare, u Lazarevcu su održane sednice Gradskog i Opštinskog odbora Zdrave Srbije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA