Stefan Birčević sportski direktor Košarkaškog kluba Borac!

Košarkaški klub LA Basket iz Lazarevca, na nedavno održanoj Skupštini, odlukom delegata promenio je ime u KK Borac. Na istom sastanku doneto je još nekoliko važnih odluka, koje se uglavnom odnose na rukovodstvo ovog sportskog kolektiva.

Dosadašnji predsednik Dušan Stevanović, imenovan je za doživotnog počasnog predsednika kluba. Ovaj, nekada sjajni košarkaš, a kasnije trener, predložio je Vladimira Ilića, za novog predsednika kluba, što je Skupština i prihvatila.

Upravni odbor Borca čine: Dušan Stevanović, Vladimir Dragutinović, Ivan Milovanović, Aleksandar Juričić, Boris Lazić i Zoran Đorđević.

Koliko su u ovom lazarevačkom klubu ozbiljno prionuli na posao, govori i podatak da je za sportskog direktora izabran Stefan Birčević, naš proslavljeni reprezentativac. Nema sumnje, Birčevićevo prisustvo u klubu biće ogroman magnet za mnoge, a posebno za mlađe naraštaje koje nameravaju da se bave košarkom.

Inače, sinoć je održan i prvi trening kluba, a pored Birčevića i članova uprave, podršku igračima dao je i Ivan Marinković, jedan od čelnika Fudbalskog kluba Borac.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA