Stević obišao građevinske radove na više lokacija u gradu

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima obišao je nekoliko lokacija u gradu gde se intezivno izvode radovi u cilju poboljšanja uslova života građana.

U ulici Milovana Lazarevića od početka izvođenja radova do danas zamenjena je podloga puta u dužini od 500m, postavljene su nove vodovodne cevi, urađena kišna i fekalna kanalizacija, PTT instalacija i optika, postavljeni su stubovi za rasvetu a u narednom periodu ovaj deo ilice u dužini od 1150m biće nasut rizlom do nivoa ivičnjaka- izjavio je Bojan Stević.

U Železničkoj ulici izvode se radovi na kompletnoj izgradnji u dužini od 1400m i do sada je urađena kišna kanalizacija, postavljene nove vodovodne , cevi, urađena je posloga puta i trenutno se izvode radovi na postavljanju ivičnjaka. Ova saobraćajnica do završetka radova dobiće novu uličnu rasvetu, trotoare i autobuska stajališta-dodao je Stević.

U Mesnoj zajednici Šopić u Miletića kraju i Belom potoku kroz projekat „Čista Srbija“ u toku su radovi na izgradnji nove kanalizacione mreže.

Građevinski radovi na popločavanju pešačkih staza i parking mesta u Karađorđevoj ulici i ulici Dimitrija Tucovića ulaze u završnu fazu. Trenutno se izvode radovi na raskrsnici ove dve ulice a narednih dana se očekuje postavljanje ivičnjaka i novih stubova za rasvetu.

„Posebna mi je bila čast da sa saradnicima prisustvujem sadnji 46 biljaka dekorativne zimzelene lovor višnje, 35 sadnica mini kotonastera i 2 stabla jasena u Karađorđevoj ulici. Sadnjom ovih biljaka ovaj deo Karađorđeve ulice postaće nova zelena ambijentalna celina u našem gradu- rekao je Stević i dodao da će JPKP „Lazarevac“ na proleće postaviti nove klupe ispred ulaza u stambene zgrade.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Stević obišao građevinske radove na više lokacija u gradu

  • 8. oktobra 2022. at 08:43
    Permalink

    Nije tacno ovo su slike iz ul.Vuka Karadzica i u toj ulici su haos uzas sta mozemo reci da nema reci.kopaju kanalizaciju i ostavljaju divlje kanalizacije koji su od pre bili prikljuceni na takozvanu kisnicu i sad kad kopaju samo plivamo u fekalije. I uz dogovor vlasnika kuce stave nove cevi i nastave po starom. A mi ostali smo ludi sto placamo kamione i po 8.500. Prijavljivali smo u Lazarevcu al od toga nista niko nije nista preuzeo. Preostaje da se snimi sve i da se pozove Televizija da to sve snimi.
    Sramota zaista i presednikq Bojan Stevic isto to zna al okrece glavu da je neupucen !!!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA