BeogradLazarevacVesti

Stević obišao OŠ „Knez Lazar“ i najavio nova ulaganja

Predsednik opštine Bojan Stević u pratnji svog zamenika Tomislava Rikanovića i članova opštinskog Veća, obišao je OŠ „Knez Lazar“. Nakon rekonstrukcije toaleta i zamene stolarije na objektu škole, predsednik Stević rekao je da će se opštinsko rukovodstvo potruditi da obezbedi sredstva za uređenje prilaza školi sa donje strane, kao i platoa ispred same škole, ali i postavljanje multifunkcionalne podloge za rukomet. Ovog vikenda počinju i radovi na uređenju parkinga a planirano je da bude postavljena javna rasveta u drugoj fazi i 42 mesta na parkingu koji će biti povezan sa pešačkim mostom na reci Lukavici, kaže predsednik opštine.

Predsednik opštine Bojan Stević zajedno sa svojim zamenikom Tomislavom Rikanovićem i članovima opštinskog Veća posetio je Osnovnu školu „Knez Lazar“ kako bi se upoznao sa nedavnim rekonstrukcijama koje su sprovedene. Tokom obilaska, istaknuto je da su završeni radovi na renoviranju toaleta i zamena stolarije na samom objektu škole.

Predsednik Stević izjavio je da će opštinsko rukovodstvo uložiti dodatne napore kako bi obezbedilo sredstva za uređenje prilaza školi sa donje strane, kao i za uređenje platoa ispred same škole. Dodao je da će ovog vikenda započeti radovi na uređenju parkinga, koji će trajati oko 30 dana i zamolio je sugrađane da od 2. februara ne koriste donji parking.

U planu je postavljanje javne rasvete u drugoj fazi projekta. Takođe, predviđeno je da se urade 42 parking mesta koja će biti povezana sa pešačkim mostom na reci Lukavici a radiće se i na postavljanju nadzora kako bi se pratio ulazak u sam objekat radi bezbednosti dece ali i prosvetnih radnika, kaže Stević.

Do kraja maja planira se i postavljanje multufunkcionlane podloge za rukomet a i razmatra se uređenje platoa ispred samog objekta škole.

Direktorka škole Svetlana Novičić zahvalila se predsedniku opštine i njegovim saradnicima, jer kako je istakla, brinu od prosvetnim radnicima i deci koja su budućnost ovog grada.

Predsednik opštine istakao je važnost zajedničkog truda u poboljšanju lokalne zajednice i obećao dalju podršku projektima koji doprinose kvalitetu života građana.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA