BeogradLazarevacVesti

Stević obišao radove na školi u Županjcu

Uoči početka nove školske godine, Bojan Stević, predsednik Gradske opštine Lazarevac, obišao je radove na školi u Županjcu i izneo planove za unapređenje uslova učenja i odrastanja dece u seoskim školama, uz podršku Grada Beograda.

– Na zahtev roditelja uradili smo 120 metara nove ograde, uredili smo komplet fasadu na celokupnom objektu. Zamenjena je stolarija na jednoj učionici i na delu fiskulturne sale i ono što je za nas najznačajnije izgradili smo parkić za najmlađe, za decu Županjca – rekao je Stević.

Predsednik GO Lazarevac je takođe najavio nove projekte koji će dodatno unaprediti školske kapacitete. Do kraja godine potrudićemo se da izgradimo mali teren za otvorene sportove sa jednim košem i dva mala gola, da bi mališani u Županjcu imali iste uslove kao deca u gradu – istakao je Stević, uz zahvalnost Gradu Beogradu na podršci za realizovanje ovog projekta.

Pored toga, Bojan Stević prisustvovao je priredbi koju je OŠ „Rudovci” organizovala u isturenom odeljenju u Trbušnici povodom prijema đaka prvaka i najavio da će u narednih 30 dana Gradska opština uraditi fasadu na objektu isturenog odeljenja OŠ „Rudovci“ u Trbušnici i kompletno renovirati dve učionice u ovom objektu, te dodao da je u prethodnom periodu na inicijativu meštana ove mesne zajednice urađena zaštitna ograda i postavljen ležeći policajac ispred objekta škole u cilju povećanja bezbednosti dece u saobraćaju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA