LazarevacVesti

Stević obišao radove u ulici Prote Čede u Lazarevcu

Započeti su radovi na rekonstrukciji asfaltnog zastora u ulici Prote Čede, čija je dužina 900 metara. Radovi podrazumevaju skidanje starog asfalta, nivelaciju šahti i na kraju asfaltiranje ove deonice u dva sloja. U prethodnom periodu u ovoj frekventnoj ulici urađena je kompletna kanalizaciona mreža, izjavio je prilikom obilaska radova predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević.

Stević, Janjević i članovi Veća u ulici Prote Čede

Ulica Prote Čede povezuje deo Mesne zajednice Stanislav Sremčević Crni sa Mesnom zajednicom Šopić i jedna je od frekventnijih u Lazarevcu. Na ovoj deonici, čija je dužina 900 metara, počeli su radovi na rekonstrukciji asfaltnog zastora.

Ulica Prote Čede

Nedavno je u ovoj ulioci urađena kompletna kanalizaciona mreža, podsetio je predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević koji je u pratnji saradnika obišao radove. On je naglasio da će, ukoliko bude postojala mogućnost, doći do proširenja kapaciteta vodovodnih cevi.

Ulica Prote Čede

Ulica Prote Čede mnogim Lazarevčanima predstavlja vezu između više naselja, pa će završetkom aktuelnih radova, ova deonica biti bezbednija kako za vozače, tako i pešake. Događaju je prisustvovao i direktor „Toplifikacije“ Vukašin Janjević i članovi Veća GO Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Stević obišao radove u ulici Prote Čede u Lazarevcu

  • Trebali ste da uradite kanalizaciju i ulici Stanislav Sremvevic,ostavili ste tri kuce kao slepo crevo ,o vodi i da nepricam svaka tri meseca pucaju cevi,samo se hvalite asfaltom a na sve drugo neobracate paznju.U ovoj ulivi su cevi odvode od pre 40-50 godina.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA