Akva park Vidik počinje sa radom u četvrtak 17. juna

Akva park „Vidik“ počinje sa radom u četvrtak  17. juna od 08:00 ujutru. Pored bazena, posetiocima će na raspolaganju biti i Velnes Vidik, dok zatvoreni bazeni prestaju sa radom. Odlukom kriznog štaba o popuštanju mera počinje i rad male i velike sale u restoranu „Vidik“, čiji su kapaciteti 50, odnosno 400 gostiju, izjavila je za RTV Gem Violeta Milovanović, PR ovog objekta.

Akva park “Vidik” posle jednogodišnje pauze počinje sa radom 17. juna od 8 časova. Akva park predstavlja pravu oazu i svojim posetiocima pruža priliku da se rashlade i dobro zabave tokom vrelih dana. U akva parku kupačima su dostupna tri bazena, jedan veliki i dva dečija, kao i tobogani. Poseticoma su na raspolaganju suncobrani, oko hiljadu ležaljki i ostali prateći sadržaji. Ispavnost vode proverava se jednom nedeljno, tako da kupači mogu bezbedno i sigurno da uživaju u omiljenoj letnjoj zabavi, plivanju.

Prethodne sezone nije radio ni bazen ni restoran zbog pandemije korona virusa. Odlukom Kriznog štaba, koji je doneo obluku o popuštanju mera, dozvoljeno je da restorani ponovo počnu sa radom. Prema rečima Violete Milovanović, PR-a ovog odmarališta, gostima su na raspolaganju dve sale, mala i velika, kapaciteta od 50 odnosno 400 zvanica.

Ljubitelji zabave i letnje avantrure sigurno će uživati u ovom kompleksu, koji je pravo mesto za celu porodicu. Pored Lazarevčana, u čarima i bogatoj ponudi ovog kompleksa mogu uživarti i mnogoborojni gosti iz Beograda i drugih okolnih gradova.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA