LazarevacVesti

Sutra se završava grejna sezona u Lazarevcu

Grejna sezona u opštini Lazarevac biće završena u četvrtak 29. aprila. To je za geminfo.rs potvrdio vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća „Toplifikacija“ Vukašin Janjević. Sezona grejanja zvanično se završava 15. aprila, ali je, kao i prethodnih godina produžena zbog nižih temperatura za ovo doba godine. Janjević ističe da je zadovoljan grejnom sezonom jer nije bilo većih kvarova na sistemu grejanja.

JP "Toplifikacija"

Nepunih 15 dana sezona grejanja je trajala duže i ove godine, a razlog tome bile su niže temperature, pa su radijatori građanima i posle 15. aprila ostali topli. Imajući u vidu da su se vremenske prilike stabilizovale, Javno preduzeće „Toplifikacija“ Lazarevac krenuće sa remontima i rekonstrukcijama toplifikacionih postrojenja i mreže, nakon 29. aprila, kada se zvanično završava grejna sezona.

Vukašin Janjević
Vukašin Janjević

Direktor „Toplifikacije“ Vukašin Janjević zadovoljan je sezonom grejanja. Ističe da nije bilo većih kvarova na toplifikacionom sistemu, ali ni značajnijih primedbi građana.

Prema Janjevićevim rečima proces naplate računa za grejanje je na zadovoljavajućem nivou. Podsetio je da potrošači račune mogu plaćati i elektronskim putem. Janjević je apelovao na građane koji imaju neplaćene račune da ih izmire, te da je „Toplifikacija“ spremna na reprograme dugovanja, u cilju izbegavanja nepotrebnih troškova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA