Svetosavska akademija u Centru za kulturu Lazarevac

U Centru za kulturu Lazarevac održana je tradicionalna Svetosavska akademija. Ovogodišnji domaćin akademije bila je Muzička škola „Marko Tajčević“. Direktor Aleksandar Stanković izrazio je zadovoljstvo što je muzička škola nakon deset godina opet domaćin akademije. Organizaciju Svetosavske akademije podržala je Gradska opština Lazarevac, a plaketu je primio predsednik Bojan Stević koji je najavio da će i u ovoj godini biti nastavljeno ulaganje u školstvo.

Svetosavska akademija

Svetosavska akademija održana je u Centru za kulturu Lazarevac, a ovogodišnji domaćin bila je Muzička škola „Marko Tajčević“. Direktor ove ustanove Aleksandar Stanković izrazio je zadovoljstvo što je muzička škola nakon deset godina ponovo organizator Svetosavske akademije i naglasio da su učenici i profesori predano radili na ovogodišnjem programu.

U ime Crkvene opštine lazarevačke, plaketu je primio sveštenik Vladimir Dimitrijević. On je ovom prilikom govorio o značaju utemeljivača Srpske pravoslavne crkve i škole Svetom Savi.

Svetosavska akademija

Predsednica Aktiva osnovnih i srednjih škola Verica Anđelić čestitala je svim prosvetnim radnicima, učenicima i građanima koji slave Svetog Savu i izrazila zahvalnost opštini Lazarevac što je podržala ovu manifestaciju.

Bojan Stević na Svetosavskoj akademiji

Plaketu je u ime Gradske opštine Lazarevac primio predsednik Bojan Stević. Najavio je da će i tokom ove godine biti nastavljeno ulaganje u obrazovne institucije.

Tradicionalni Svetosavski bal ove godine biće održan u nedelju 29. januara u restoranu Prestiž.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA