Svetosavski bal lazarevačkih prosvetara

Tradicionalni Svetosavski bal prosvetnih radnika sa seritorije opštine Lazarevac organizovan je u restoranu Prestiž. Domaćin bala bila je Muzička škola „Marko Tajčević“, a direktor ove obrazovne ustanove Aleksandar Stanković svim kolegama čestitao je Svetog Savu i izrazio zahvalnost Gradskoj opštini Lazarevac što je pomogla održavanje svečanosti. Svetosavskom balu prisustvovalo je oko 550 zvanica.

Svetosvaski bal

U restoranu Prestiž održan je tradicionalni Svetosavski bal lazarevačkih prosvetara. Domaćin bala ove godine, kojem je prisustvovalo oko 550 zvanica, bila je Muzička škola „Marko Tajčević“. Direktor ove škole Aleksandar Stanković zahvalio se opštini Lazarevac jer je pomogla organizaciju Svetosavskog bala.

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima

U ime Gradske opštine Lazarevac priznanje za pomoć pri realizaciji Svetosavskog bala uručena je predsedniku Bojanu Steviću, koji je svim prosvetarima poželeo prijatno veče.

Svetosavski bal je manifestacija koja se održava od 1997. godine, a učestvuju sve škole sa teritorije opštine Lazarevac,  a svake godine druga škola je domaćin. Svetosavskom balu su, pored prosvetnih radnika, prisustvovali i predstavnici javnog i kulturnog života.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA