Svetosavski turnir u šahu u nedelju 23. januara

Svetosavski turnir u šahu za takmičare osnovnih i srednjih škola, u organizaciji Šahovskog kluba Kolubara biće održan u Parohijskom domu u Lazarevcu, u nedelju, 23. januara, sa početkom od 11 časova. Turnir će otvoriti Episkop šumadijski gospodin Jovan. U planu je da nastupi oko 80 takmičara, a očekuju se i gosti iz Trebinja. Tokom turnira igraće se sedam kola, sa tempom igre 10 minuta plus pet sekundi. Za najbolje šahiste obezbeđeni su pehari i medalje.

Svetosavski turnir u šahu

Tradicionalni Svetosavski turnir u šahu za učenike osnovnih i srednjih škola biće održan u nedelju 23. januara sa početkom od 11 časova. Turnir, na kojem se očekuje nastup oko 80 takmičara, će otvoriti Episkop šumadijski gospodin Jovan. Organizator turnira je Šahovski klub Kolubara. Šahisti su podeljeni u nekoliko uzrasnih kategorija.

Šahovski turnir u Lazarevcu

U Opštini Lazarevac ima dece koja su zainteresovana za šah, rekao je trener Draško Čitaković. Ističe da su članovi Šahovskog kluba Kolubara nedavno učestvovali na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu, na kojem su ostvarili zapažene rezultate.

Čitaković se zahvalio predsedniku Opštine Lazarevac Bojanu Steviću što je omogućio da šahisti nastupe na Trofeju Beograda.

Kotizacija za Svetosavski turnir je 500 dinara. Učesnici su u obavezi da sa sobom ponesu digitalni šahovski sat i odgovarajuću garniuturu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA