BeogradLazarevacVesti

Tatoo umetnica Nevena Perišić pridružila se humanitarnoj akciji za lečenje Jane Simić

Tatoo umetnica Nevena Perišić iz Lazarevca pokreće humanitarnu akciju za lečenje Jane Simić, trinaestogodišnje devojčice, koja boluje od malignog tumora kičmene moždine. Vremena je malo, za tri nedelje potrebno je skupiti 100 000 evra za Janino lečenje. Ljubitelji tetovaža mogu se javiti preko Fejzbuk i Instagram stranica ove umetnice, i na taj način pomoći u prikupljanju novca za lečenje devojčice koja se već šest godina bori sa kancerom. „Zajedničkim snagama pomozimo Jani da može da uživa u svom detinjstvu“, izjavila je za televiziju Gem Nevena Perišić.
Jana Simić
Jana Simić

Jana Simić, devojčica koja ima 13 godina, boluje već šest godina od malignog tumora kičmene moždine. Jana je od 2015. godine pa do danas, operisana sedam puta na neurohirurgiji u Beogradu, što je ostavilo brojne posledice na njeno fizičko zdravlje. Trag nade u Janino bolje sutra doktori i porodica pokušavaju da nađu u inostranstvu, kako bi se tumoru najzad stane na put. Tatoo umetnica Nevena Perišić kaže da zajedničkim snagama možemo da pomognemo Jani u njenoj borbi sa opakom bolešću.

Prema rečima ove mlade tatoo umetnice akcija će trajati dokle god bude bilo potrebno, i na svakih deset dana će sakupljena novčana sredstva uplaćivati na račun Janine majke. Radiće tetovaže veličine 5×5, u iznosu od 30 evra. Nevena Perišić apelovala je na sugrađane da se uključe i pomognu shodno svojim mogućnostima.

Troškovi lečenja broje se desetinama hiljada evra, uz dodatne troškove boravka van bolnice u vreme između terapija. Rok je kratak, za samo tri nedelje mora da se skupe novčana sredstva za njeno lečenje. Ujedinimo se i pomozimo Jani da uživa u svom detinjstvu kao i ostala deca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA