Tokom aprila i maja u Modernoj galeriji oržavaće se kreativne radionice “Frajlice”

Izložba grafika Jelene Inđić biće održana u petak 12. aprila u 19 časova u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac. Na izložbi će biti objedinjene dve tematske celine, rađene u tehnici višebojne duboke štampe.

Na izložbi Jelene Inđić koja će 12. aprila biti otvorena u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac biće prikazane celine “Krnule” i “Predeli”. Grafike su proizvod istraživanja oronulih građevina malog naselja blizu grada Šapca, Krnula. Polazište ovih radova je svakako slika, nastala iz svakodnevnog posmatranja i analiziranja.

Tokom aprila i maja u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac realizovaće se niz kreativnih radionica u okviru projekta “Frajlice”-  kreativne radionice ručnih radova za decu (šivenje, vez, heklanje, tkanje).

Krajnji cilj radionica jeste razvijanje fine motorike šake, preciznost i spretnost, razvoj mašte i kreativnosti kod dece, unapređenje kompetencije, samostalnosti i rad na podizanju samopoštovanja. Zainteresovani se mogu prijaviti na telefon: 065/ 85 43 348

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA