BeogradLazarevacVesti

Tradicionalno druženje članova Udruženja penzionera opštine Lazarevac

U restoranu „Stari mlin“ organizovano je tradicionalno druženje članova Udruženja penzionera opštine Lazarevac. Proslavi je prisustvovalo više od 200 najstarijih sugrađana iz cele opštine a domaćin skupa ovaj put je bila Mesna organizacija Uruženja penzionera iz Arapovca.

Dugu tradiciju Udruženje penzionera opštine Lazarevac ne menja, tako je bilo i ovaj put u restoranu Stari Mlin. Ovo je bilo prvo okupljanje penzionera od kad je na čelu organizacije Milan Đorđević. Nedavno izabrani predsednik Udruženja kaže da je privilegija i obaveza biti na čelu jednog takvog udruženja. Đorđević ističe da je trenutno najveći izazov sa kojim se penzioneri susreću problem oko uglja.

Milan-Đorđević
Milan Đorđević

Domaćin druženja penzionera bila je Mesna organizacija iz Arapovca. Predsednik Bogoljub Krsmanović zadovoljan je brojem okupljenih i samom organizacijom proslave.

Bogoljub Krsmanović
Bogoljub Krsmanović

Udruženje penzionera Lazarevca u okviru redovnih aktivnosti u narednom periodu ima u planu održavanje okruglog stola na kojem bi glavna tema bila izgradnja Doma za stara lica, a uslediće i priprema olimpijade. Takođe, Udruženje će vršiti podelu paketa osnovnih životnih namirnica socijalno najugroženijim penzionerima

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Tradicionalno druženje članova Udruženja penzionera opštine Lazarevac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA