BeogradLazarevacVesti

Tradicionalno druženje penzionera u Dudovici

Tradicionalno druženje naših najstarijih sugrađana održano je u restoranu u Dudovici. Oko 250 penzionera i ovaj put uživalo je u druženju, kojem je prisustvovao i predsednik opštine Bojan Stević. Stević se zahvalio našim najstarijim sugrađanima, poželeo im da uživaju u penzionerskim danima i najavio da će opština nastaviti da im pomaže i da za njih organizuje izlete širom naše zemlje. Dodao je da će podrška pre svega biti pružena najugroženijim penzionerima, kao i da će osmog marta organizovati proslavu za naše najstarije sugrađanke.

Tradicionalno okupljanje naših najstarijih sugrađana održano je u restoranu u Dudovici, gde je oko 250 penzionera uživalo u prijateljskom druženju i toplim razgovorima. Sa penzionerima družio se i predsednik opštine Bojan Stević koji se zahvalio našim najstarijim sugrađanima, ističući njihov značaj i doprinos zajednici. Poželeo im je mnogo sreće i zadovoljstva u penzionerskim danima, naglašavajući da će opština nastaviti da brine o njihovom blagostanju. Najavio je organizaciju izleta širom naše zemlje i naglasio da će posebna pažnja biti usmerena na najugroženije penzionere, obećavajući im podršku i pomoć koja im je potrebna. Takođe je najavio proslavu povodom Međunarodnog dana žena za naše najstarije sugrađanke.

Miloš Janković, zamenik predsednika Opštinskog udruženja penzionera zahvalio se svim penzionerima koji su doprineli da još jedno durženje protekne u smehu, pesmi i veselju i najavio da će ova organizacija nastaviti da brine i pomaže svojim članovima.

Uz podršku opštine i angažovanje lokalne zajednice, penzionerski dani postaju vreme za uživanje, druženje i podršku među sugrađanima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA