BeogradLazarevacVesti

Dva putna pravca pod asfaltom u Rudovcima

U Mesnoj zajednici Rudovci završena su dva putna pravca, Gamzigradska ulica i Sijarinska u ukupnoj dužini od 1000 metara. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević u pratnji svojih saradnika i najavio uređenje platoa i proširenje puta ispred hrama u ovoj mesnoj zajednici. U aprilu mesecu planira se nastavak na uređenju infrastrukture ali i na inicijativu meštana i proširenje i uređene kapela na seoskom groblju, ogradu oko škole, kao i uređenje sportskih terena i postavljanje multufunkcionalne podloge, kao i završetak zgrade Sportskog centra Rudovci, koja se već dve decenije vodi kao nezavršen objekat, rekao je Stević.

U mesnoj zajednici Rudovci završena su dva putna pravca, Gamzigradska ulica i Sijarinska, čija ukupna dužina iznosi 1000 metara. Predsednik opštine Bojan Stević je obišao radove u pratnji svojih saradnika i najavio dodatne projekte za unapređenje infrastrukture.

U aprilu mesecu planira se nastavak uređenja infrastrukture, kao i inicijativa za proširenje i uređenje kapela na seoskom groblju, postavljanje ograde oko škole, uređenje sportskih terena i postavljanje multifunkcionalne podloge. Takođe, najavljen je i završetak izgradnje zgrade Sportskog centra Rudovci, koja je već dve decenije nedovršen objekat, izjavio je Stević.

Po Stevićevim rečima do polovine godine u planu je da se asfaltira 50 putnih pravca i da sve mesne zajednice dobiju uređenu infrastrukturu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA