Tradicionalno novogodišnje druženje penzionera u Lazarevcu

Opštinsko udruženje penzionera organizovalo je posle dvogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa veliko novogodišnje druženje svojih članova u restoranu „Stari mlin“. Druženju su prisustvale 33 mesne organizacije udruženja penzionera, gosti iz Beograda i predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima. Stević je izrazio zadovoljstvo velikim brojem okupljenih penzionera i dodao da je opština obezbedila vaučere za hiljadu penzionera, koji će najstarijim sugrađanima biti uručeni sredinom januara.

Druženje penzionera

Udruženje penzionera opštine Lazarevac organizovalo je nakon dvogodišnje pauze druženje svojih članova u restoranu „Stari mlin“. Ovo je bila dobra prilika da se naši najstrariji sugrađani nakon pauze okupe i provesele. Druženju je prisustvovalo oko 400 penzionera.

Stević na proslavi penzionera

Druženju penzionera prisustvovao je i predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima, koji je poručio da je opština obezbedila vaučere za hiljadu penzionera, koji će im biti uručeni sredinom januara meseca.

Proslavi u restoranu „Stari mlin“ prisustvovale su sve mesne organizacije Udruženja penzionera sa teritorije Gradske opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA