BeogradLazarevacVesti

TRAGEDIJA U LAZAREVCU: Žena i dete pali sa šestog sprata

Žena  je izgubila život a dečak je teško povređen prilikom pada sa šestog sprata zgrade u centru Lazarevca. Tragedija se dogodila oko 9 časova.

U prepodnevnim satima, u glavnoj lazarevačkoj ulici (zgrada Dunav osiguranja) dogodila se porodična tragedija. Kako nezvanično saznaje RTV GEM, sa terase šestog sprata na terasu prvog sprata pala je ženska osoba E.A. (1991.) i dete muškog pola uzrasta od 3 godine. Žena je tom prilikom izgubila život dok je dečak zadobio teške telesne povrede, prebačen je u bolnicu i doktori mu se bore za život.

Događaj je prijavila prolaznica koja je čula vrisak. Na lice mesta izašla je hitna pomoć, vatrogasci i policija. Tokom prepodneva bila je blokirana cela zgrada, zbog sumnje da je reč o ubistvu. Policija je prilikom ulaska u stan utvrdila da je muž  T.N. (1981.) nastradale spavao u susednoj sobi nakon treće smene. Sumnja se na samoubistvo, ali postoji i sumnja da je dete prilikom igranja počelo da pada sa terase a da je majka u pokušaju da ga spase skočila za njim.

Kako naša ekipa saznaje, radi se o podstanarima. Žena je rodom iz Lazarevca a muž iz Novog Sada. Za ovu porodicu komšije imaju samo reči hvale, posebno za supruga koji je ostavio dobar utisak u novom gradu.

Dalja istraga će utvrdi uzroke tragedije

 

 

 

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA