Treninzi odbojkašica u vreme korone

Ženski odbojkaški klub ”Kolubara” tokom leta nastavlja svoje pripreme za novu sezonu. Treninzi se obavljaju uz poštovanje svih neophodnih mera prevencije a prvi tim se  postepeno vraća u formu. Epidemija je prekinula i proces izbora kadetkinja za reprezentaciju Beograda. Velike šanse da predstavlja Beograd imala je i naša mlada sugrađanka  Maša Nenadović koja još uvek čeka konačnu odluku o izboru odbojkašica.

odbojka Pandemija je u celom svetu prekinula sportska takmićenja , kao i uspešnu igru u sada već završenoj sezoni svih selekcija ŽOK ”Kolubara”.  Ipak sa željom da što pre nastave svoje sportske aktivnosti odbojkašice su odmah nakon izolacije započele svoj proces treninga. Naravno osnovni preduslov je poštovanje svih neophodnih preventivnih epidemioloških mera.

Teodora Šijan
Teodora Šijan

Uprkos otežavajućim okolnostima vodi se računa o formi svih selekcija. ŽOK ”Kolubara” organizuje treninge na otvorenom i za najmlađe. Svakako pravi način da u kontrolisanim uslovima provedu kvalitetno vreme baveći se sportom i uz druženje.

Maša Nenadović
Maša Nenadović

Korona je prekinula i proces izbora kadetkinja za Žensku odbojkašku reprezentaciju Beograda. Velike šanse da zaigra u prvoj postavi imala je i mlada odbojkašica Maša Nenadović.

Imajući u vidu uspehe ženske odbojkaške reprezentacije koji su odbojci vratili staru slavu. ali i pobede i odličnu igru lazarevačkih odbojkašica interesovanje za ovaj sport je sve veće. Ostaje samo nada da će naredna sezona početi kako je i planirano i da  odbojak ponovo doneti puno radosti na  sportske terene u Lazarevcu.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA