Lazarevačka kupališta ponovo otvorena, na snazi novi propisi

Otvoreni plivački bazen i jezero Očaga biće otvoreni za korisnike od danas, 13. jula, uz nove zaštitne mere na kupalištima, radi sprečavanja i suzbijanja zarazne bolesti COVID-19 u skladu sa naredbom Gradskog štaba za vanredne situacije Beograda.

Jezero Očaga
Bazen će raditi u dve smene od 10.00 do 14.00 časova i od 15.00 do 19.00 časova. Tokom jednosatne pauze, između 14.00 i 15.00 časova predviđena je kompletna dezinfekcija objekta.
Tokom jedne smene, maksimalan broj kupača na bazenu će biti 90. U skladu sa naredbom, nije dozvoljeno korišćenje svlačionica i tuševa u zatvorenom, već je dozvoljena samo upotreba toaleta.

Bazen u Lazarevcu
Кupanje na jezeru Očaga dozvoljeno je svim danima od 10.00 do 20.00 časova. Dezinfekcija će se raditi redovno, po ustaljenoj satnici. Maksimalan broj kupača na jezeru Očaga je 300.
Suncobrani i ležaljke su postavljeni na propisanoj udaljenosti na bazenu i jezeru Očaga. Svi zaposleni u oba objekta SRC „Кolubara“ na otvorenom nosiće maske kada dolaze u kontakt sa gostima kupališta.

Tokom boravka na bazenu i jezeru, zaposleni će ukazivati i podsećati korisnike na obavezu poštovanja novih mera prevencije sa ciljem zaštite zdravlja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA