Tri predstave i gostovanje u Gračanici Puls teatra tokom aprila

Prvo prigradsko pozorište Puls teatar iz Lazarevca svakog meseca pažljivo bira repertoar za sugrađane. Tokom aprila, za ponedeljak 12. april, u 18 časova, planirana je predstava za tinejdžere „Strahinja“. Za najmlađe, „Mudro prasence“ odigrano je večeras od 18 časova. Ukoliko ne bude promena, zbog epidemioloških razloga, najstariju publiku će 28. aprila od 20 časova nasmejati predstava „Epitaf“.

Predstava "Strahinja"

Puls teatar učestvovaće 14. i 15. aprila na Festivalu za decu „Mali Joakim“, koji se ove godine održava u Gračanici, na Kosovu i Metohiji, rekla je za portal geminfo.rs, pomoćnica direktora Prvog prigradskog pozorišta Maja Sofronijević.

Maja Sofronijević
Maja Sofronijević

Predstave se izvode u skladu sa merama Kriznog štaba za borbu protiv epidemije koronavirusa, uz obavezne maske za lice, dezinfekciju ruku i redukovan broj posetilaca.

Glumci Puls teatra uveliko rade na pripremi tri predstave i jedne plesne etide. U pitanju su dve drame, „Rehnic“ i „Trenutak pre zasićenja“, i jedna komedija – duo drama, u režiji i po tekstu Monike Romić.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA