BeogradLazarevacSportVesti

„Trofej Beograda 2019 u sportskom ribolovu” u nedelju 06. oktobra

„Trofej Beograda 2019 u sportskom ribolovu” za mlađe kategorije, Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda će tradicionalno i ove godine organizovati pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu. Manifestacija će biti održana u Lazarevcu, na stazi Stara Očaga 06. oktobra. Prijave su tog dana do 8 časova a takmičarski deo počinje u 10. Peca se na plovak a takmičenje će biti podeljeno u nekoliko kategorija. Domaćin manifestacije je Sportsko ribolovačko društvo Turbina iz Vreoca.
Foto/ Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda
Foto/ Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda

Po prvi put ribolovci iz Turbine biće domaćini sportske manifestacije u pecanju „Trofej Beograda“ koji se sada već tradicionalno organizuje radi popularizacije ovog sporta među mladima. Vremenske prilike biće dobre kažu domaćini i napominju da je organizator manifestacije Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda uz podršku grada.

Pravo učešća imaju takmičari sledećih kategorija: petlići, kadeti i kadetkinje do 15 godina, juniori do 20 godina i omladinci do 25 godina. Takmičenje je pojedinačno u svim kategorijama, a očekuje se učešće takmičara iz cele zemlje. Sportsko ribolovačko društvo Turbina u julu mesecu bilo je domaćin Prvenstva Srbije za mlade a ukazana im je čast da u oktobru budu domaćini Trofeja Beograda.

Prijave za takmičenje su u nedelju na dan održavanja do 08 časova. U 10 časova počinje nadmetanje i trajaće do 13, kada će biti proglašeni i najbolji kojima će biti uručene medalje i vredne nagrade. Peca se na plovak a pobednik će biti onaj koji ulovi najviše ribe.

Foto/ Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda
Foto/ Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda

Grad Beograd – Sekretarijat za sport i omladinu, doprineo je u značajnoj meri realizaciji takmičenja “Trofej Beograda 2019 u sportskom ribolovu” obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje. Domaćin takmičenja vreočka „Turbina“ sledeće godine obeležiće jubilej, dve decenije postojanja i konkurisaće za organizaciju seniorskih takmičenja na saveznom nivou. Trenutno ovo društvo broji 500 članova od toga 14 takmičara. Ovo društvo jedino je sa teritorije opštine Lazarevac član Saveza sportskih ribolovaca Srbije i Asocijacije sportskih ribolovaca Beograda.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA