Turistička organizacija opštine Petrovac na Mlavi predstavila se Međunarodnom festivalu vina i hrane u Somboru

Turistička organizacija opštine Petrovac na Mlavi u subotu 01. decembra po treći put, učestvovala je na Međunarodnom festivalu vina i hrane u Somboru.

Proizvođači i ljubitelji kvalitetnih vina, rakije i dobrih zalogaja, okupili su se ove godine po deseti put na festivalu „Ravangrad Wine Fest“. Festival je održan u Sokolskom domu u centru grada.

Festival vina i hrane u Somboru, jedinstvena je manifestacija na području Zapadnobačkog okruga, i kao takva iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca, tako da je ove godine bilo preko 80 izlagača, od proizvođača vina, rakije, hrane, do ugostiteljskih objekata, turističkih organizacija iz Srbije i zemalja iz okruženja.

Festival, takođe, obogaćuje turističku ponudu grada i regije i idealna je prilika da se i druge turističke organizacije prezentuju sa svojim ponudama. Tokom trajanja festivala, posetioci su uživali kako u kvalitetnim vinima i ukusnoj hrani, tako i u pratećem programu koji je uključivao i kulturno umetnički – muzički deo, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća, ali i stručna predavanja.
Našu opštinu su pored predstavnika Turističke organizacije predstavili vinar Aca Popović iz Кrvija i pčelar Zoran Lukić iz Dubočke. Brojni posetioci pokazali su značajno interesovanje za pomenute proizvode iz petrovačke opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA