Petrovac na Mlavi

Turistička organizacija Petrovac na Mlavi na „Danima piva“ u Zrenjaninu

Na poziv Turističke organizacije grada Zrenjanina odazvala se Turistička organizacija Petrovac na Mlavi i uzela učešće na 33. manifestaciji „Dani piva“ u Zrenjaninu. U utorak 28. avgusta i sredu 29. avgusta na Trgu slobode u Zrenjaninu Turistička organizacija Petrovac na Mlavi predstavila je svoju turističku ponudu i deo bogate ponude proizvoda iz našeg kraja.

Aca Popović, proizvođač vina iz sela Кrvija, predtavio je svoje vino i dobio sve najbolje ocene posetilaca našeg štanda, kojima je tom prilikom omogućena i degustacija. Takođe, Homoljski bagremom med je zadržao svoje visoko mesto po kvalitetu i ukusu mnogobrojnih sladokusaca. Osima turističkih organizacija svih velikih gradova iz Srbije na manifestaciji su se predstavile i turističke organizacija zemalja iz okruženja.

Ovo je već drugi put da se Turistička organizacija i sama lokalna samouprava Petrovac na Mlavi predstavlja u Zrenjaninu što je dokaz fenomenalne saradnje, kako ove dve turističke organizacije, tako i lokalnih samouprava grada Zrenjanina i opštine Petrovac na Mlavi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA