BeogradLazarevacVesti

Turnir u malom fudbalu u Rudovcima

Sindikat površinskih kopova i Sindikat Kolubare organizovali su povodom Svetog Prokopija, Rudarske slave, turnir u malom fudbalu za veterane i seniore, zaposlene u Rudarskom Basenu Kolubara. U kategoriji veterana pobedila je ekipa Tamnava Zapad dok su drugoplasirani bili iz tima Pomoćne Mehanizacije. Kod seniora prvo mesto pripalo je Preradi dok je drugo mesto zauzela Kolubara Usluge. Ove godine učestvovale su 24 ekipe. Novina ove godine bila je i takmičenje u nadvlačenju konopca a pobedu je odneo tim Kolubare. Turnir je održan u Sportskom centru Rudovci.

Rudovci-2

Ovo je deseta godina za redom kako se u ovom formatu organizuje turnir u malom fudbalu. Učestvovale su 24 ekipe, ukupno 240 učesnika. I ove godine pobedio je sport i druženje i nije bila ni jedna povreda. Predsednik Resora za rekreaciju, sport i kulturu Površinskih kopova Rade Stojić zahvalio se svim učesnicima što su izdvojili svoje vreme i energiju i učestvovali na jubilarnom, desetom turniru, sudijama na besprekornom suđenju i zaposlenima u Sportskom centru Rudovci.

Rudovci-1

Prvi put ove godine uvedena je nova disciplina – takmičenje u nadvlačenju konopca. Učestvovalo je pet ekipa a najbolji su bili takmičari Kolubare. Pored domaćina učešće su uzele ekipe iz Kostolca, Svilajnca, Boljevca i Prigrevice kod Apatina. Pobednički tim Kolubare već duži niz godina uspešno predstavlja opštinu Lazarevac na mnogobrojnim radničko – sportskim igrama.

Miodrag-Ranković
Miodrag Ranković, predsednik sindikata Kolubare

Predsednik sindikata Kolubare Miodrag Ranković čestitao je svim takmičarima  i izrazio zadovoljstvo što se jedna tradicionalna maniferstacija uspešno održava duži niz godina.

Milan-Đorđević
Milan Đorđević, predsednik sindikata EPS-a

Zadovoljstvo organizacijom turnira ali i takmičarima izrazio je predsednik sindikata EPS-a Milan Đorđević i dodao sa su svi učesnici ujedno i pobednici.

Rudovci-8

Rudovci-6

Turnir u Rudovcima je protekao u fer i korektnom nadmetanju, bez povređenih igrača. Publika je mogla da uživa u mnoštvu dobrih sportskih poteza kako veterana tako i seniora. Lepo sportsko veče u Rudovcima završeno je dodelom pehara najuspešnijim timovima na jubilarnom 10. turniru.

Rudovci-7

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA