U Baroševcu održano takmičenje „ Hipo“

Osnovna škola „Milorad Labudović Labud“ u Baroševcu bila je domaćin jedanaestog međunarodnog takmičenja iz engleskog jezika pod nazivom „ Hipo“, koje je održano u petak 17. marta. Takmičili su se učenici osnovnih škola sa teritorije naše opštine, od trećeg do osmog razreda, kao i učenici Gimnazije. Takmičilo se 204 učenika raspoređenih u  šest kategorija u zavisnosti od uzrasta.

U petak 17. marta u Osnovnoj školi “Milorad Labudović Labud” održano je jedanaesto međunarodno takmičenje iz engleskog jezika pod nazivom “Hipo”. Učešće su uzeli učenici svih škola sa teritorije lazarevačke opštine od trećeg do osmog razreda, i gimnazijalci. Direktorka škole u Baroševcu Ljiljana Ilić izrazila je zadovoljstvo velikim brojem takmičara.

“Potrudili smo se da budemo dobri domaćini,  kao i da se učenici i kolege lepo i prijatno osećaju u našoj školi. Pozitivan takmičarski duh, vedra i opuštena atmosfera doprineli su da ovo takmičenje protekne bez ikakvih poteškoća”, izjavila je Ljiljana Ilić.

U školi “Milorad Labudović Labud” zahvalni su svim roditeljima na organizaciji prevoza učenika do Baroševca, na podršci i pomoći, a nastavnicima engleskog jezika što su dežurali tokom takmičenja i brinuli o bezbednosti svojih učenika. Zahvalili su i nastavnici engleskog jezika iz baroševačke škole Mirki Romanović koja je koordinirala čitavom organizacijom takmičenja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *