U decembru u Lazarevcu rođeno 46 beba

U okviru programa pomoći porodiljama opštine Lazarevac u skupštinskoj sali podeljeni su paketi za bebe rođene tokom decembra 2019. godine.

Beba

Poslednjeg meseca prošle godine Lazarevac je postao bogatiji za 46 bebe, 20 devojčica i 26 dečaka. Zamenik predsednika opštine Lazarevac Miloje Živanović se zahvalio novopečenim roditeljima za sve što rade za Lazarevac i Srbiju, i istakao da je cilj da se broj stanovnika naše zemlje poveća iznad 7 miliona. Zadatak svih nas je ostavimo potomstvo i budućnost ovom gradu, rekao je Živanović. Pakete porodiljama sa zamenikom predsednika delio je i član  opštinskog veća Mirko Višnjić.

Miloje delio pakete

Kako je predviđeno planom i programom Saveta za zdravstvo opštine Lazarevac  podeljeni su paketi za ukupno 46 beba rođenih tokom decembra u opštini Lazarevac.  Poslednjeg meseca 2019. godine Lazarevac je dobio 20 devojčica i 26 dečaka, obraćajući se roditeljima zamenik predsednika opštine Miloje Živanović je naglasio da je to najlepši dar.

Miloje Živanović
Miloje Živanović

Opština Lazarevac tradicionalno već nekoliko godina svim roditeljima dodeljuje poklon pakete, a lokalno rukovodstvo će i u narednom periodu realizovati programe u cilju podrške rađanju.

Iz opštineLazarevac pozivaju sve majke koje nisu prisustvovale svečanoj dodeli, da se jave u opštinsku upravu u kancelariju broj 10  ili na broj telefona 8124 421.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA