BeogradLazarevacVesti

U Kruševici uređen teren na otvorenom u blizini škole

U Mesnoj zajednici Kruševica uređen je teren na otvorenom u neposrednoj blizini isturenog odeljenja matične škole Rudovci. Predsednik opštine Bojan Stević obišao je teren i u razgovoru sa meštanima najavio i nove radove u ovom delu opštine. Podsetio je da je u prethodnom periodu izgrađeno dečije igralište, kao i svlačionice za potrebe FK „Šumadinac“. Pored uređenja infrastrukture, nastavljeni su i radovi na izgradnji kapele na seoskom groblju koji bi trebalo da budu završeni u septembru mesecu.

Krusevica teren

U Mesnoj zajednici Kruševica, u blizini isturenog odeljenja matične škole Rudovci, završeni su radovi na uređenju terena na otvorenom, što će doprineti boljem kvalitetu života meštana. Predsednik opštine Bojan Stević posetio je ovo područje i najavio nove projekte koji će unaprediti lokalnu infrastrukturu. Tokom razgovora s meštanima, predsednik Stević istakao je dosadašnje uspehe, uključujući izgradnju dečijeg igrališta i svlačionica za FK „Šumadinac“.

Takođe je najavio nastavak radova na izgradnji kapele na seoskom groblju, očekujući da će projekat biti završen do u septembru.

Ovi napori za poboljšanje lokalne zajednice svedoče o predanosti opštinskih vlasti da obezbede bolje uslove za život i rad svojih građana. Uz sve veći broj infrastrukturnih projekata, očekuje se dalji prosperitet i razvoj ovog dela opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA