BeogradLazarevacVesti

U akciji „Čep za hendikep“ prikupljeno oko pola tona čepova

U organizaciji UG „Ujedinjeni za Lazarevac“ na 14. po redu akciji „Čep za hendikep“ prikupljeno je oko pola tona čepova koji su uručeni organizaciji „Čep za hendikep“ iz Zrenjanina, sa kojima udruženje neguje dugogodišnju saradnju. Zahvaljujućim savesnim sugrađanima, a posebno korisnicima i zaposlenima u Dnevnom boravku za decu sa poteškoćama u razvoju, Ujedinjeni za Lazarevac do sada su prikupili oko sedam tona čepova.

U organizaciji Udruženja građana „Ujedinjeni za Lazarevac“, održana je 14. po redu akcija pod nazivom „Čep za hendikep“, koja je iznova potvrdila solidarnost i angažovanost zajednice u pomaganju onima kojima je to najpotrebnije. Tokom ove inicijative, građani su se okupili i doprineli prikupljanju oko pola tone plastičnih čepova. Posebnu zahvalnost za uspeh ove akcije Udruženje iskazuje savesnim sugrađanima koji su se odazvali pozivu i donirali čepove, kao i korisnicima i zaposlenima u Dnevnom boravku za decu sa poteškoćama u razvoju, čija podrška i angažovanost su neizostavni deo ovog humanitarnog poduhvata.

Svi prikupljeni čepovi su uručeni organizaciji „Čep za hendikep“ iz Zrenjanina, s kojom Udruženje već dugi niz godina neguje partnerski odnos. Ova saradnja je od suštinskog značaja za pružanje podrške osobama sa invaliditetom, omogućavajući im bolji i kvalitetniji život.

Ovo nije prvi put da Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“ pokazuje svoju predanost i posvećenost principima solidarnosti i pomoći onima u potrebi. Zahvaljujući naporima svih uključenih, do sada je prikupljeno oko sedam tona čepova, što svedoči o kontinuiranom i efikasnom radu u ostvarivanju humanitarnih ciljeva.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA