U Lazarevcu održana Nacionalna izložba pasa svih rasa

Na jezeru Očaga održana je 15. Nacionalna izložba pasa svih rasa, u organizaciji lazarevačkog Kinološkog društva. Ove godine je prijavljeno oko 310 pasa, i oko 20 lovnih pasa koji su se takmičili van konkurencije. Izložbu su podržali Gradska opština Lazarevac i Turistička organizacija opštine Lazarevac. Psi su ocenjivani u devet kategorija.

U organizaciji Kinološkog društva Lazarevca na jezeru Očaga održana je 15. Nacionalna izložba rasa svih pasa „CAC Lazarevac“, na kojoj je prijavljeno oko 310 pasa, kao i 20 lovnih, ali van konkurencije.

Generalni sekretar Kinološkog saveza Srbije Mahmud Al Dagistani izrazio je zadovoljstvo velikim brojem prijavljenih pasa i samom organizacijom manifestacije. Kaže da je plan da Lazarevac bude domaćin Međunarodne izložbe pasa svih rasa.

Nacionalnu izložbu pasa na jezeru Očaga otvorio je predsednik opštine Bojan Stević koji je izneo niz pohvala na račun Kinološkog društva u Lazarevcu na dobroj organizaciji izložbe.

Psi su ocenjivani u devet kategorija. Peharima su nagrađeni psi u reviji „dete i pas“, odgajivački parovi, pobednici po razredima. Najlepši pas takmičenja je rotvajler magnum, vlasnika Nenada Nedimovića iz Smedereva.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA