U Lazarevcu promovisane dve knjige Vlade Arsića

U biblioteci „Dimitrije Tucović“ Lazarevac, održana je promocija dve knjige „Osinje Gnezdo“ i „14:14“ autora Vlade Arsića. Mnoge knjige ovog pisca ne nude razbribrigu, ali bude čitaoce iz uspavanosti i pozivaju na delanje i rešavanje brojnih problema.

Promocija knjiga Vlade Arsića

Knjiga „Osinje Gnezdo“ je jedinstveni triler, čija srž preispituje mit o moštima Svetog Save i postavlja brojna pitanja u vezi naših sudbina.  Pisac Vlada Arsić u ovom delu navodi da nikada nisu spaljene mošti Svetog Save. Ova knjiga je izazvala velike polemike u društvu i pre nego njenog objavljivanja.

Vlada Arsić
Vlada Arsić

Roman 14:14 je jedna od knjiga u kojoj je opisana najveća tragedija u istoriji moderne Srbije, a to je potres koji je nastao prilikom eksplozije municije. Ovaj potres osetio se u Beogradu, Vršcu i većem delu Šumadije, dok je Smederevo razoreno do temelja.

Zajedničko ovim delima je da su izašli u doba korone, i obe su zasnovane na istorijskim događajima, kao i većina drugih naslova ovog pisca.

Promocija knjiga Vlade Arsića

Vlada Simić je pisac koji kroz odabranu temu ide hrabro, odlučno, baveći se među prvima njome, dok je drugi zaobilaze kao minsko polje.U Svečanoj Sali biblioteke „Dimitrije Tucović“ predstavljene su dve njegove najnovije knjige koje su nedeljama u samom vrhu top liste najčitanijih naslova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA