BeogradLazarevacVesti

U Mesnoj zajednici Stubica asfaltirana deonica puta Letište

U Mesnoj zajednici Stubica tokom vikenda asfaltirana je deonica puta Letište koji spaja deo ove mesne zajednice sa školom. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević sa svojim saradnicima i napomenuo da je pored ovog putnog pravca, asfaltiran i prilaz ka kapeli na stubičkom groblju, ali i da će do kraja maja biti završena ulica Kraljice Marije, kao i deo puta, Stankovića krak, koji vodi ka ulici Vojvode Stepe, čime će sve saobraćajnice u ovoj mesnoj zajednici biti stavljene po asfalt.

U Mesnoj zajednici Stubica, tokom proteklog vikenda, realizovani su značajni infrastrukturni radovi. Deonica puta Letište, koja povezuje deo ove zajednice sa školom, dobila je novi sloj asfalta. Predsednik opštine Bojan Stević, u pratnji svojih saradnika, obišao je radove i izrazio zadovoljstvo zbog ovog važnog koraka ka poboljšanju lokalne infrastrukture.

Osim asfaltiranja puta ka školi, istaknuto je i da je prilaz kapeli na stubičkom groblju takođe dobio svoj asfaltirani sloj. Uz to, predsednik je najavio da će se do kraja maja završiti radovi na ulici Kraljice Marije, kao i na delu puta poznatog kao Stankovića krak, koji vodi ka ulici Vojvode Stepe. Ovim završetkom, sve saobraćajnice unutar ove mesne zajednice biće kompletno asfaltirane, što će znatno unaprediti kvalitet života i olakšati svakodnevno kretanje građanima.

Ovi infrastrukturni radovi predstavljaju deo strategije lokalne uprave koja teži modernizaciji i unapređenju infrastrukture u svim delovima opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA