BeogradLazarevacVesti

U Stevanovića kraju u Mirosaljcima asfaltirano 800 metara

U Mesnoj zajednici Mirosaljci asfaltiran je put u dužini od 800 metara u Stevanovića kraju koji vodi do centra sela. Pre asfaltiranja urađena je gasifikaciona i vodovodna mreža, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Bojan Stević. Podsetio je da je u prethodnom periodu u Mirosaljcima urađen put u Antonijevića kraju, a do kraja maja u planu je da bude završen put u Perilskom i Filipovića kraju. Planiramo da do početka juna meseca u GO Lazarevac asfaltiramo 58 ulica, najavio je Stević.

U Mesnoj zajednici Mirosaljci, u Stevanovića kraju, završeno je asfaltiranje kružnog puta u dužini od 800 metara u Stevanovića kraju, koji povezuje ovaj deo sela sa centrom. Predsednik opštine Bojan Stević, istakao je tokom obilaska radova da je pre asfaltiranja pažljivo izvedena gasifikaciona i vodovodna mreža, što će značajno unaprediti infrastrukturu ovog područja. Stević je najavio da je do kraja maja planiran završetak puta u Perilskom i Filipovića kraju, što će dodatno poboljšati puteve u Mirosaljcima i olakšati svakodnevni život meštana.

Stević je najavio i da se do početka juna meseca planira asfaltiranje čak 58 ulica. Ovakvi projekti jasno pokazuju predanost lokalne administracije unapređenju infrastrukture i kvaliteta života građana.

U Mesnoj zajednici Mirosaljci, narednih nedelja trebalo bi da počne izgradnja buster stanice i da se završi deo vodovodne mreže koja nije urađena u prvoj fazi, kako bi žitelji ove mesne zajednice i Arapovca konačno dobili pijaću vodu sa izvorišta Makiš, kaže predsednik opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA