BeogradLazarevacVesti

U Mirosaljcima organizovan svečani prijem prvaka

U OŠ „Slobodan Penezić Krcun“ u prvi razred krenuće 30 prvaka u tri odeljenja. Za njih je u prostorijama Doma kulture u Mirosaljcima organizovan svečani prijem kojem je prisustvovao i predsednik opštine Bojan Stević sa svojim saradnicima. On im je poželeo puno uspeha u školovanju i najavio ulaganja u objekat matične škole u Mirosaljcima. Stević je dodao da je ove godine Grad Beograd obezbedio i besplatne udžbenike za sve učenike.

U svečanoj sali Doma kulture u Mirosaljcima organizovana je priredba povodom prijema prvaka u školsku zajednicu. Programu koji je organozovan za prvake, njih 30 koji će biti podeljeni u tri odeljenja, prisustvovao je i predsednik opštine Bojan Stević. Na samom početku, prisutnima se obratila direktorka škole Milena Simić koja je pozdravila roditelje i decu i poželela im puno uspeha u školovanju.

Predsednik opštine Bojan Stević izrazio je zadovoljstvo svojim prisustvom i istakao koliko je obrazovanje ključno za budućnost dece i razvoj društva. Danas smo ovde da proslavimo ne samo početak školovanja naših najmlađih sugrađana, već i da pokažemo koliko je naša opština posvećena unapređenju obrazovanja. Upravo zbog toga, želim da najavim nova ulaganja u školske objekte kako bismo stvorili još bolje uslove za učenje i razvoj naše dece, rekao je predsednik Stević.

Predsednik Stević najavio je i raspisivanje javne nabavke za izgradnju predškolske ustanove u Stepojevcu a trenutno se radi i urbanistički projekat za izgradnju vrtića na severnoj magistrali.

Prvaci u Mirosaljcima uživali su u bogatom umetničkom programu koji su za njih pripremili stariji učenici škole, kao i članovi ANIP „Kolubarsko kolo“. Za sam kraj, poklon predstavu „Kalamandarija“ odigralu su glumci Prvog prigradskog pozorišta Puls teatra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA