BeogradLazarevacVesti

U MZ Brajkovac novih 550 metara asfalta

Predsednik gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić, pomoćnik predsednika gradske opštine Lazarevac za putnu i saobraćajnu infrastrukturu Milan Matijašić i član Veća gradske opštine Lazarevac Branko Kuzmanović obišli su radove na modernizaciji deonice saobraćajnice u dužini od 550 metara u MZ Brajkovac.

Predsednik Sinđelić je najavio da će radovi biti nastavljeni i u narednom periodu, a njihova dinamika zavisiće jedino od vremenskih uslova.

Na osnovu zahteva meštana i na inicijativu Saveta mesne zajednice Brajkovac, a iz sredstava gradske opštine Lazarevac, izdvojena su finansijska sredstva za asfaltiranje dela seoskog puta u Brajkovcu na potezu od crkve brvnare ka seoskom groblju u dužini od 550 metara.

Izvođač radova je preduzeće „Šumadija put“. Radove na asfaltiranju obišli su predsednik gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić, pomoćnik predsednika gradske opštine Lazarevac za putnu i saobraćajnu infrastrukturu Milan Matijašić i član Veća gradske opštine Lazarevac Branko Kuzmanović.

Izuzetno sam zadovoljan kontinuitetom i kvalitetom radova na asfaltiranju puteva na teritoriji opštine Lazarevac, kao i rokovima koji se poštuju. U narednom periodu će se nastaviti radovi na putnoj infrastrukturi, ali će dinamika izvođenja zavisiti od vremenskih uslova, rekao je ovom prilikom Bojan Sinđelić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA