BeogradLazarevacVesti

U narednih mesec dana prvi sloj asfalta u Železničkoj ulici

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević u pratnji svojih saradnika obišao je radove u Železničkoj i ulici Milovana Lazarevića. Radovi su intezivirani u Železničkoj ulici gde su postavljeni ivičnjaci u ukupnoj dužini od 1400 metara. Ukoliko vremenski uslovi dozvole u narednih mesec dana izvođač radova „Lotex“ trebalo bi da postavi prvi sloj asfalta u ovoj saobraćajnici, kaže predsednik opštine i dodaje da je postavljena i nova moderna rasveta. Rekonstrukcijom ove saobraćajnice rešiće se i problem gužvi jer je dobro povezana sa Ibarskom magistralom, kaže Stević.

Železnička ulica

Radovi u Železničkoj ulici ubrazni su a nakon završetka ivičnjaka za kolovoz, planirano je postavljanje prvog sloja asfalta. U ovoj ulici postavljenja je i nova moderna rasveta a izmeštene su i stare bandere za niskonaponsku mrežu, kaže predsednik opštine Bojan Stević.

Bojan Stević
Bojan Stević

Stević dodaje da je pre postavljanja asfalta izvođač u obavezi da uradi i lepeze prema domaćinstvima i prilaze bočnim ulicama. Izvođač radova je pojačao intezitet radova i zahvalni smo im na tome, jer je u interesu naših građana da ova saobraćajnica bude završena pre početka lošeg vremena, dodaje predsednik.

Železnička ulica

Planiramo da u narednom periodu zakažemo sastanak sa predstavnicima resornog ministarstva kakvo bi rešili nastavak uređenja Železničke ulice i izlazak ove saobraćajnice na Ibarsku magistralu, kaže Stević.

Predsednik je obišao  sa svojim saradnicima i radove u ulici Milovana Lazarevića gde se radi kompletna rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže.

Ulica Milovana Lazarevića

Izvođač radova preduzeće „Devix“ inteziviralo je radove a ovom rekonstrukcijom obuhvaćeno je 1765 metara novog cevodova fi 160. Ova ulica dobiće i novu kišnu kanalizaciju, optiku i ptt mrežu ali i rasvetu.

Radovi u ulici Milovana Lazarevića

Rekonstrukcijom ulice Milovana Lazarevića, stanovnici ovog dela opštine Lazarevac dobiće normalno snabdevanje vodom, modernu saobraćajnicu ali i priliku za nove priključke na mrežu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA