BeogradKulturaLazarevacVesti

Održano predavanje „Zapis vremena u pismu azbuke i glagoljice“

U Biblioteci „Dimitrije Tucović“ Lazarevac održano je predavanje „Zapis vremena u pismu azbuke i glagoljice“. Predavač na ovu temu bio je Milan Nikolić Izano, koji je ovom prilikom publici predstavio svoj desetogodišnji rad i šet objavljenih knjiga. Tokom predavanja Nikolić Izan publici je predočio šta su nam preci ostavili u zapisu slova.

Predavanje u lazarevačkoj biblioteci

U lazarevačkoj biblioteci održano je predavanje „Zapis vremena u pismu azbuke i glagoljice. Predavač je bio Milan Nikolić Izano, koji je publici predstavio svojih šest do sada objavljenih knjiga tokom desetogodišnjeg rada. Autor je posetiocima govorio o tome šta su nam preci ostavili u zapisu slova.

Milan Nikolić Izano
Milan Nikolić Izano

Prema rečima Milana Nikolića Izana, tokom predavanja, koja znaju da potraju i duže od dva sata, publika ima priliku da postavlja pitanja, a mnoga od njih vezana su za dnevne probleme običnog čoveka.

Promocija knjiga Milana Nikolića Izana

Tokom predavanja autor je predstavio i svoje knjige, „Lanac ljubavi“, „Vinčanska kabala u lancu ljubavi“, „Dnevnik duše“, „Žig vrelih usana“ i „Dah bronzane tračanke“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA