U nedelju Kolubara dočekuje Novi Pazar

Fudbaleri Kolubare u okviru 8. kola Superlige Srbije na svom terenu dočekuju ekipu Novog Pazara. Utakmica će biti odigrana na gradskom stadionu u Lazarevcu u nedelju, 12. septembra sa početkom od 16:55 časova. Pomoćni trener Kolubare Petar Đinđić izjavio je da posle dva poraza od veoma teških protivnika, igračima je bila potrebna pauza da se spreme za novu utakmicu. U klubu se nadaju da će na domaćem terenu zeleno – crni osvojiti nove bodove.

Nakon kraće pauze fudbaleri Kolubare nastavljaju sa takmičenjem u Superligi Srbije. Zeleno – crne u sklopu 8. kola očekuje gostovanje ekipe Novog Pazara. Igrač Kolubare Nikola Janković nada se dobrom rezultatu i napominje da će utakmica biti teška.

Pomoćni trener Kolubare Petar Đinđić izjavio je da su igrači Novog Pazara nezgodni protivnici i da će ovo biti teška utakmica, ali se nada da će na domaćem terenu naši fudbaleri odigrati kvalitetnu utakmicu.

Utakmica između Kolubare i Novog Pazara je humanitarnog karaktera. Deo novca od prodaje karata namenjen je za lečenje za bivšeg golmana i trenera zeleno-crnih Radovana Radakovića, kojem je nedavno dijagnostikovan difusni karcinom želuca. Pomozite Radovanu da dobije najveću utakmicu života.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA