BarajevoBeogradVesti

U opštini Barajevo treće po redu igralište predato najmlađima na korišćenje

Završeni su radovi na postavljanju dečijeg igrališta u Maniću, te je tako u opštini Barajevo treće po redu igralište predato najmlađima na korišćenje. Ovo igralište, kao i prethodna dva, izgrađeno je po najvišim standardima i u skadu sa novim propisima o bezbednosti dečijih igrališta.

Igralište je opremljeno najmodernijim spravama sa sigurnosnom gumenom podlogom i ogradom, kako bi mališani bili zaštićeni u potpunosti.

Slobodan Bata Adamović, predsednik opštine Barajevo
Slobodan Bata Adamović, predsednik opštine Barajevo

Predsednik GO Barajevo je izjavio da je izuzetno zadovoljan što je ovoga puta dečije igralište postavljeno u Maniću, jer u južnim delovima opštine nije bilo puno ulaganja i to će u narednom periodu biti prioritet.

Smatram da su u vremenu interneta i mobilnih telefona, boravak na otvorenom i fizička aktivnost, kako u fizičkom, tako i intelektualnom smislu, veoma bitni u razvoju svakog deteta i to je upravo ono zbog čega smo odlučili da svaka mesna zajednica dobije, najmanje po jedno igralište. Do kraja godine biće postavljeno još sedam igrališta, a ostatak početkom iduće godine.

Kao što sam već rekao činimo sve da Barajevo bude lepše mesto za život – izjavio je predsednik Adamović.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA