Položen kamen temeljac za izgradnju sportske hale u Barajevu

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić i predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović položili su kamen temeljac za izgradnju sportske hale u barajevskom naselju Gaj.

Vesić je istakao da je posebno zadovoljan jer, kako kaže, opština Barajevo je jedina od 17 gradskih opština koja nema ovakav objekat.


„Ovo je primer kakva je različitost u razvijenosti Beograda, kada u nekim opštinama imamo više hala, a u nekima nijednu, što je i slučaj sa drugim objektima infrastrukture. Zbog toga sam posebno srećan što smo došli u situaciju da Barajevo počne sa izgradnjom ovog objekta. Sportska hala će ukupno koštati 380 miliona dinara – u prvoj fazi izgradnje 160, a u drugoj 220 miliona dinara“, rekao je Vesić,.

On je precizirao da je sada u planu, u prvoj fazi, izgradnja sportske hale od 2.500 kvadratnih metara, dok će površina terena na otvorenom biti oko 950 metara kvadratnih.

„Konačno će biti zadovoljene potrebe čitavog Barajeva, a pre svega naselja Gaj za sportskim igralištima i terenima. Zahvaljujem Opštini Brajevo koja je našla sredstva iz svog budžeta za ovaj projekat, što je dokaz da i Grad Beograd i ova opština imaju bolje finansijsko stanje“, naveo je zamenik gradonačelnika i dodao da niko do sada nije uspeo da pokrene izgradnju ovakvog objekta.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA