BeogradLazarevacObrazovanjeVesti

U OŠ „Vuk Karadžić“ u Stepojevcu organizovan prijem za odlične učenike i njihove roditelje

U OŠ „Vuk Stefanović Karadžić“ organizovan je prijem za odlične učenike i njihove roditelje povodom završetka godine ali i uspeha koji su učenici postigli na brojnim takmičenjima tokom ove školske godine. Prijemu su pored učenika i roditelja prisustvovali i nastavnici, kao i direktorka škole koja je istakla da je posebno ponosna na decu i nastavnike koji su tokom godine ostvarili dobre rezultate i školu predstavljali na najbolji način. Ove godine 15 učenika osmog razreda završilo je sa odličnim uspehom a čak četvoro su nosioci Vukove diplome.

U OŠ „Vuk Stefanović Karadžić“ održan je svečani prijem povodom završetka školske godine, posvećen izuzetnim uspesima učenika na takmičenjima tokom protekle školske godine. Prijemu su prisustvovali odlični učenici zajedno sa svojim ponosnim roditeljima, kao i posvećeni nastavnici i direktorka škole. Direktorka škole istakla je svoje veliko zadovoljstvo postignutim rezultatima, naglasivši da je posebno ponosna na 15 učenika osmog razreda koji su završili školsku godinu sa odličnim uspehom. Veliki uspeh čini i četvoro učenika koji su nosioci Vukove diplome, simbola izuzetnog truda i zalaganja u školskim aktivnostima.

Učenici su tokom ove školske godine postigli impresivne rezultate na mnogim takmičenjima, čime su svoju školu predstavljali na najbolji mogući način. Njihov trud i uspeh su primer kako se upornost i predan rad isplate, kako zajednički napor učenika, roditelja i nastavnika doprinosi izvanrednim rezultatima. Svečani prijem bio je prilika da se učenici i njihovi roditelji pohvale za postignute uspehe, ali i da se zahvale nastavnicima i školi na podršci i mentorstvu. Ovo je još jedan dokaz da OŠ „Vuk Stefanović Karadžić“ neguje visoke standarde obrazovanja i podstiče svoje učenike na kontinuirani napredak i izvanredne rezultate.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA