BeogradKulturaLazarevacVesti

U sredu pomocija knjige „Priče iz stare škrinje“

U Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac, u sredu 3. avgusta, biće održana promocija zbirke pripovedaka „Priče iz stare škrinje“ Aleksandre Gajić, koja se čitalačkoj publici predstavlja pod pseudonimom Aleks Saška.  Ova zbirka, koja je objavljena u martu ove godine, dobila je prvu nagradu na „Drinskim susretima“. Publici će ovom prilikom biti predstavljene još dve knjige Aleks Saške, psihološki praktikum „Izazov 30 dana“ i duhovna bajka za decu „Matej i Anđeo“. Promocija počinje u 17 časova i 30 minuta.

Knjiga Izazov 30 dana

Promocija zbirke pripovedaka „Priče iz stare škrinje“ Aleksandre Gajić, koja se potpisuje pod pseudonimom Aleks Saška, biće održana u Modernoj galeriji u Lazarevcu. Autorka u svojim pripovetkama, koje su priče svih nas, navodi čitaoce da izvuku pouku da je život čudesan, jer je nepredvidiv, te da iz svih lekcija koje nam život šalje izvučemo i poruku pouku.

Aleks Saška
Aleks Saška

Ovom prilikom Aleks Saška će publici predstaviti i svoje knjige „Izazov 30 dana“ i duhovnu bajku za decu „Matej i Anđeo“.

Promocija će biti održana u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac u sredu, 3. avgusta, sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA