BeogradLazarevacVestiZdravlje

U stalni radni odnos u lazarevački Dom zdravlja primljeno 63 radnika, uskoro i rekonstrukcija

Dom zdravlja u Lazarevcu u stalni radni odnos primio je 63 zdravstvena radnika, saradnike i druge koji su po ugovoru o radu ili nekom drugom osnovu bili radno angažovani tokom pandemije kovida. Zapošljavanje u zdravstvenim ustanovama inicirali su Vlada Srbije i Ministarstvo zdravlja a u stalni radni odnos primljeni su 1. septembra. Prijem novih kadrova u značajnoj meri pobošljao je rad ove ustanove a ono što nam predstoji je i rekonstrukcija Doma zdravlja kaže dr Jovan Milojević, direktor ove ustanove.

Dom zdravlja

Nakon Odluke Vlade od 1. septembra u Domu zdravlja u Lazarevcu primljeno je 43 medicinskih radnika koji su radili u okviru kovid sistema i 20 zaposlenih koji su dobili rešenje za stalno zaposlenje nevezano za kovid sistem. Priznanje za njihovo zalaganje i trud u prethodne tri godine, stiglo je u vidu ugovora za stalni radni odnos a neki od zaposlenih su na ovo čekali godinama.

dr Jovan Milojević, direktor Doma zdravlja
dr Jovan Milojević, direktor Doma zdravlja

Bez dobrog kadra nema ni dobre usluge, ali ono što nama kao ustanovi fali je i nova aparatura kao i ulaganje u rekonstrukciju prostora Doma zdravlja, kaže dr Jovan Milojević i napominje da su se i za to stekli uslovi i da uskoro očekuje početak radova.

Prijem novih kadrova u značajnoj meri poboljšao je rad ove ustanove. Njihov doprinos tokom pandemije bio je ključan, a sada ćemo zajedno raditi na daljem unapređenju naših usluga. Očekuje nas i rekonstrukcija Doma zdravlja, kako bismo osigurali bolje uslove za naše pacijente i osoblje, zključuje dr Milojević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA