BeogradLazarevacVesti

„Knezovci“ prodali 3000 kiflica za Janu Simić

Pod sloganom „Kupi kiflicu slanu za Janu“ održan je humanitarni prodajni bazar u OŠ „Knez Lazar“. Na prodajnom bazaru prodato je tri hiljade kiflica i prikupljeno 73. 380 dinara. Inicijativa je potekla je učenika drugog razreda i njihovih učiteljica a u cilju da se pruži finansijska podrška sugrađanki Jani Simić, učenici Gimnazije.

U Osnovnoj školi „Knez Lazar“ održan je uspešan humanitarni prodajni bazar pod sloganom „Kupi kiflicu slanu za Janu“. Ovaj nesebični događaj, iniciran od strane učenika drugog razreda i njihovih učiteljica, imao je za cilj prikupljanje finansijske podrške za sugrađanku Janu Simić, učenicu Gimnazije. Na ovom plemenitom bazaru, prodato je čak tri hiljade slanih i slatkih kiflica. Veliki broj građana i roditelja podržao je ovu inicijativu i time doprineo ostvarenju cilja. Ukupno je prikupljeno 73.380 dinara. Uz podršku mama i baka, učenici su u ovaj prodajni bazar uspeli da uključe sve u školi i da nam na primeru pokažu da su svesni koliko je u ovom trenutku važno da svi zajedno pomognemo Jani.

Ovo je još jedan primer kako mali gestovi ljubaznosti i solidarnosti mogu napraviti veliku razliku u životima ljudi. Učenici drugog razreda pokazali su nam da su mali ljudi velikog srca, koji su nesebičnim činom ujedinili zajednicu i uspešno održali ovaj humanitarni bazar.

Aleksandra Ljubojević, pomoćnik direktora OŠ "Knez Lazar"
Aleksandra Ljubojević, pomoćnik direktora OŠ „Knez Lazar“

„Dobrota će spasiti svet“ u to smo sigurni nakon ovog bazara a pored dragocene finansijske podrške, Jani i njenoj porodici svakako će značiti i činjenica da o njima brine i saoseća čitava zajednica. Ova akcija pokazuje snagu zajedničkog truda i podrške koju možemo pružiti onima kojima je to najpotrebnije, a učenici drugog razreda danas su naučili o važnoj lekciji, a to je da nikada ne zaboravimo da pružimo podršku i pomoć onima kojima je ona preko potrebna.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA