BeogradLazarevacSportVesti

U subotu 3. oktobra treći „Greatest open“

U subotu 3. oktobra u Lazarevcu održaće se boks meč „Greatest open“ pod sloganom „Rađanje šampiona“. Organizator turnira je Boks klub „Greatest“ a jednodnevna bokserska revija biće ograničena na 20 borbi. Verujemo da će i ove godine meč u Lazarevcu biti zanimljiv i kvalitetan, uz dobru organizaciju i fer suđenje kao i do sada. Prijavljeno je desetak klubova iz Srbije, a ako uslovi to dozvole, očekujemo i boksere iz Crne Gore i Slovenije. Prijave zaključujemo 1. oktobra, kažu organizatori. Zbog aktuelne epidemiološke situacije, turnir će biti održan na otvorenom na sportskom terenu „Balerina“.

Greatest open

Jednodnevna bokserska revija u Lazarevcu biće ograničena na 20 borbi. Prijave i uparivanje takmičara su počele, a svaki trener će učestvovati u izboru najadekvatnijeg mogućeg protivnika za svog boksera. Ovoga puta zbog epidemiološke situacije, turnir će biti na otvorenom a prijava je do 1. oktobra.

Organizator turnira Boks klub „Greatest“ učetvovaće sa tri boksera: Nikola Kamaljević, Aleksa Ristić i Nikola Cvetković. Zbog priprema za reprezentaciju, dva takmičara će nažalost izostati sa takmičenja.

Bokseri Greatesta

I ove godine očekuje se fer borba i takmičenje koje će okupiti vrhunske šampione i boksere. Zahvaljujući pomoći GO Lazarevac i brojnih privrednih subjekata iz našeg grada, „Greatest“ će i ove godine organizovati turnir.

Cilj turnira jeste afirmacija domaćih takmičara, budućih šampiona, koje ćemo jednog dana sa ponosom pominjati kako su stasavali između ostalog i na našim turnirima. Svi učesnici moraju na meč doneti unapred dogovorenu kilažu, takmičarsku knjižicu sa vežećim osiguranjem i lekarskim pregledom, kao i identičan broj mečeva u knjižici, sa prethodno prijavljenim brojem borbi. Kotizacija po učesniku biće 500 dinara, a za svakog takmičara biće obezbeđena majica turnira, fotografije i snimak borbe, medalje, kao i pehari za najuspešnije pojedince.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA