BeogradLazarevacVesti

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević posetio Vinariju “Zorča“

  Po dvanaesti put u Lazarevcu će 30. septembra biti otvoren Festival srpskih vina. Po prvi put ove godine, zbog epidemiološke situacije, preko pedeset vinarija predstaviće se u Karađorđevoj ulici. Festival se otvara od 16 časova. Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević tim povodom je posetio Vinariju ‘’Zorča’’ i pozvao sve ljubitelje vina da prisustvuju manifestaciji.

zorca 1 Veliki praznik vina koji u Lazarevac dovodi najveće i najpoznatije vinske kuće Srbije, po prvi put se organizuje u Karađorđevoj ulici. Kako je planirano 12. Festival srpskih vina, u sredu 30. septembra okupiće 50 izlagača. Ovaj festival je jedan od retkih u zemlji i svetu koji nastavlja tradiciju i ove  godine.Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević pozvao je sve građane Lazarevca i okolnih opština da posete manifestaciju i podrže najuspešnije srpske vinarije.

zorca 2

Vinske kuće iz Lazarevca, tradicionalno imaju zagarantovano izlagačko mesto. Promocija njihovih vina gotovo na svakoj sajamskoj manifestaciji doživi veliki uspeh.

zorca 3Svečano otvaranje festivala je 30. septembra u 16 časova. Ulaz je i ove godine besplatan, a naplaćivaće se samo kotizacija za vinsku čašu od 200 dinara.Cilj organizatora je da i ove godine festival sačuva epitet najomiljenije vinske manifestacije u zemlji. Manifestacija će biti održana uz poštovanje svim mera prevencije uz obaveznu distancu i dezinfekciju.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA