BeogradLazarevacVesti

U subotu akcija „Šetajmo za zdravlje“

Akcija „Šetajmo za zdravlje – Pratimo godišnja doba“ pod sloganom „Proleću u pohode“ biće održana u subotu 29. aprila od 09 časova. Akcija se po deveti put realizuje u našem gradu u organizaciji PD „Vis“ i Saveza sportova a pod pokroviteljstvom GO Lazarevac. Manifestacija je prevashodno namenjena deci školskog uzrasta ali i građanstvu. I ove godine staze su prilagođene psihofizičkoj snazi i uzrastu i u dužini su od 10, 15 i 20 kilometara.

Šetajmo za zdravlje

Manifetsacija koja za cilj ima afirmaciju šetnje i planinarstva, kao vida rekreacije ali i u želji da se podstakne šetnja i izletništvo kao vid odmora i relaksacije, organizuje se u susret svakom godišnjem dobu a članovi PD „Vis“ glavni su organizatori akcije. Podršku u svemu pruža im i Savez sportova, kao i GO Lazarevac a i ove godine članovi Veća aktivno će uzeti učešće u šetnji.

Akcija Šetajmo za zdravlje

Za vikend se najavljuje lepo vreme a start akcije je planiran za 09 časova ispred zgrade GO Lazarevac. Okupljanje učesnika je već od 08 časova a organizatori očekuju veliki broj naših sugrađana, pre svega onih najmlađih.

Planinari Vis-a

I ove godine u planu su tri staze, od 10, 15 i 20 kilometara, koje su prilagođene kako psihofizičkoj snazi tako i uzrastu samih učesnika. Sve staze su dobro obeležene a same učesnike vodiće obučeni planinari.

PD „Vis“ organizovaće 7. maja šetnju po stazama zdravlja Stubice u okviru obeležavanja Dana porodice.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA